Tantrateraapia

Olen peaaegu kogu oma teadliku elu tegelenud erinevate vaimsete praktikatega, mille eesmärgiks on arendada ennast ja saada seeläbi üha teadlikumaks ja paremaks inimeseks. Mind on alati paelunud inimeste peen psüühika ja selle toimimiseviisid. Mind ümbritsevad inimesed on alati olnud minu head õpetajad.
Tantramassaazi teen võimalikult voolavalt ja sujuvalt, et klient saaks maksimaalselt lõdvestuda ja endale keskenduda. Läbi lõdvestuse tekib teadvusse rohkem ruumi, mis omakorda avab tee taipamisteni. Läbi selle võivad elus avaneda uued suunad ja võimalused. Minu jaoks võrdub tantramassaaž meditatsiooniga, mis on täidetud sisemise rahu ja vaikusega.
Tantra avastasin enda jaoks aastaid tagasi, kui osalesin tantraterapeudi retriidil. Sellel Katrin ja Urmas Silmani poolt läbi viidud koolitusel mõistsin, kui püha ja ilus võib olla mehe ja naise vaheline side. Tantra mõistes on naiselikkuse väljendus jumalik Shakti ja mehelikkuse väljendus Shiva. Kui mees suudab kohelda naist kui jumalannat, tuleb suhtesse sügavust ja armastust juurde. Kui naine on mehe poolt hoitud ja armastatud, siis ta särab oma väes, millest saavad osa kõik pereliikmed.
Tantramassaaž  aitab vabastada allasurutud emotsioone, samuti suurendada eluenergia vabavoolamist kehas ning leevendada
  selja ja vaagnapiirkonna valusid. Tantramassaažist on abi ka kehakaalu vähendamisel.
 
Tantrateraapia ei ole seksuaalteenus.
 Teraapia ainult naistele.

 Saadaval on ka tantramassaaži kinkekaardid.