Tagasiside

 • Andy Kuip Kõrvne

  Tere käisin sinu juures massaazis,peale selle on tervis väga hea nüüd kõht korras äitähh sulle ning uute kohtumisteni

   

   

   Tere Kaido,
 • Ma ei tea, mis see eile oli, mis kaelaga tegid, aga kohe palju parem tunne oli eile ja täna ka ja ei olnud sellist surutise tunnet kurgus. Aitäh smile emoticon 

  Tervitades, / Best regards,

  Sigrid

   
 •  

  Tere Kaido! Tahtsin juba ammu Teid tänada selle süvalihaste massaazi eest. Mu selg ei valuta enam, õlad ei ole pinges, tänu sellele ka tuju parem. Alles paar päeva hiljem märkasin, et selg enam ei valuta ja ma ei mõtle enam oma valu peale. St mul ei tulnudki pähe, et peaksin oma seljavalu pärast kurb olema, see oli nii normaalne tunne, et mul on hea olla jälle. Pole mitu aastat sellist tunne tundnud. Suur-suur aitäh veelkord!:)

  Päikest Kaisa