Kvantanalüsaatoriga organismi diagnostika

Kvantanalüsaator on ohutu seade, mis aitab diagnoosida ja testida haigusi mõne minutiga, Kvantanalüüsi magnetresonants meetod on kiire, täpne ja mitteinvasiivne diagnoosimine. Analüüsi põhielemendid on: südame-veresoonkonna ja tserebrovaskulaarne haigus, luu mineraalne tihedus, mikroelemendid, raskmetallid, reuma, kopsud ja hingamisteed, neerud, vere glükoosisisaldus, magu, sooled, maks, sapipõie, kraniaalnärvid, günekoloogilised, eesnäärme-, luuhaigused, mikroelemendid (seleen, raud, tsink, kaltsium jne) Vitamiinid. Seade võib tõhusalt ennetada ka erinevaid kroonilisi haigusi. Saate mõne minuti jooksul teada, mis mineraali või vitamiini vajate. Samuti näete mida pole vaja juurde võtta. Kogu diagnostika aeg ja tõlgendus mahub 45 minuti sisse. Juhul kui soovite teraapiat samuti siis soovitav seansi aeg oleks 1 või 1.5 tundi. Enne teraapia algust lihtsalt mainige, et soovite ka diagnostikat.