Reiki

Reiki on üks iidsemaid ravimeetodeid mida inimkond teab. Reiki juured asuvad Tiibetis. Jaapani munk dr Mikao Usui taasavastas selle 19. saj. India iidsetes 2500 aastastes sanskritikeelsetes kirjutistes on juttu reiki traditsioonidest.See on loomulik tervendamissüsteem, mis on reiki meistrite poolt edasi antud ja praegu kasutatakse seda kogu maailmas.

Reiki tähendab eluenergiat, mille inimene saab kaasa juba sündides. Kui me pikema aja jooksul ei suuda uut energiat küllaldaselt hankida, võime jääda füüsiliselt ja emotsionaalselt haigeks.Reiki andmine tähendab käte asetamist keha peale või kohale ja vahendaja on ainult kanal, kes laseb sellel elujõul ravitava kehasse voolata. Reiki võti koosneb pühitsusest, mis antakse edasi õpetajalt õpilasele. Need pühitsused on energia ülekanded, mis avavad reiki väe.

Reiki aitab kaasa igasugusele paranemisele, samuti annab ta vaimset selgust erinevate probleemide puhul, mille ees te seisate. Võib anda jõu muutusteks, mida vajate või soovite. Igale inimesele mõjub reiki erinevalt andes just seda mida inimene kõige rohkem vajab. Samuti saab reikiga ravida mitte ainult sümptomeid, vaid ka häirete põhjuseid.

Reiki eesmärgiks on anda kehale lisaenergiat, mida keha vajab. Reikit võib ohutult kasutada ükskõik millise haiguse puhul, kuid ikkagi on vaja konsulteerida arstiga. Mõeldud on see ikkagi lisaravina. Reiki vahendaja ei diagnoosi.

Mõned reiki põhitõed: Vähemalt täna ära vihasta,vähemalt täna ära muretse,vähemalt täna ole vaba ja õnnelik, ole tänulik paljude õnnistuste eest, ole lahke oma ligimese vastu, ela teadlikult igas hetkes, näita oma tänumeelt kõigile elusolenditele.

Seansi läbiviimise ajal on klient mugavalt riietatud. Seansi kestus on 30 min. kuni 1,5 tundi.