Shamanism

Šamanism on tuhandeid aastaid vana ravimeetood. Šamanistlik ravitsemine koosneb erinevatest keha ja vaimu tervendavatest praktikatest. Mida viin läbi trummihelide saatel,turvalises ruumis ja õhkkonnas. Kus läheme koos kliendiga tema sisemaailma rännakule

Toon siin kohal välja mõningad probleemid, millest šamanistlik ravi võib kasu tuua.

  1. Aitab lahendada haiguste vaimseid aspekte.
  2. Toob välja negatiivsed mõttemustrid ja aitab taastada tervise.
  3. Aitab kaasa eneseteostuse saavutamisele ja allasurutud füüsilisite ning vaimsete tõkete vabastamisele.
  4. Väelooma otsimine ja tagasitoomine, et inimene saaks tunda ennast terviklikumalt ja tervemana.
  5. Hingeosade tagasi toomine.
  6. Eemaldab energiablokeeringuid, mis ei teeni keha ega vaimu.

Šamanismi maailmavaate kohaselt on haigusel kolm peamist põhjust. Inimene võib olla oma väe kaotanud, sellest tulenevalt võib ta kogeda depressiooni, kroonilisi haigusi, samuti võib kogeda erinevaid õnnetusi. Sellisel juhul lähen reisile koos kliendiga tema sisemaailma, et taastada tema kaotatud vägi. Teine võimalus on erinevate hingeosade tagasitoomine. Hingeosade kaotus võib toimuda nii emotsionaalsete kui füüsiliste traumade korral. Näiteks; operatsioonid, väärkohtlemine, depressioon,

haigus,immuunpuudulikkuse probleemid, kurbus,sõltuvused jne.Kõik see võib takistada meil luua tervislikke suhteid ja elu, mida me tõesti soovime elada. Kolmas on vaimne blokeering või negatiivne energia, mida inimese kehast eemaldatakse.

Šamanistlik ravi ei asenda vajadust traditsioonilise, psühholoogilise ja meditsiinilise ravi järele.